Zandre, Wendy en Raymond winnaars CK 2023

Zandre Botha, Wendy Bokkers en Raymond Festen zijn de Clubkampioenen van 2023. Gefeliciteerd!

Zondag won Zandre de allerlaatste wedstrijd van de dag met 3-1 van Jesper van Eck van der Sluis. De twee toppers wisten er een spannend duel van te maken, met af en toe adembenemende rallies. Het wat meer aanvallende spel van Zandre dat voortdurend gepareerd werd door de razendsnelle Jesper leidde af en toe tot òòòhs en ááááhs vanaf de tribune. Op 1 game na (11-1 in de tweede game voor Jesper) was het toch Zandre die steeds aan het langste eind trok. Daarmee werd hij de terechte winnaar van het herentoernooi.

Wendy en Helen Leavis wonnen ieder hun poule in het damestoernooi en mochten daarom tegen elkaar aantreden in de damesfinale. Daarin bood Helen dapper weerstand en ze had misschien een game binnen kunnen slepen, als ze die game tenminste niet drie services op rij uit had geserveerd. Het grootste deel van de wedstrijd was Wendy net een tandje sterker en daarmee werd het een verdiende 3-0 overwinning voor de regerend kampioene: 11-3, 11-5, 11-5.

Misschien wel de spannendste finale vond plaats naast het center court, namelijk die tussen Camiël Berkhof en Raymond Festen. Elke game lag het dicht bij elkaar tijdens de Mastersfinale (leeftijdscategorie 45+), maar een ietwat vermoeide Camiël moest het toch afleggen tegen een ogenschijnlijk onvermoeibare Raymond: 3-1.

In de verliezersplate bij de heren werd de uiteindelijke winnaar René Sanders, die zelfs het hele toernooi niet verloor omdat hij de openingsronde wegens verplichtingen elders (of angst voor tegenstander Zandre, daar zijn we nog niet over uit) moest overslaan. Hij wist door te dringen tot de platefinale, waarin hij zijn teamgenoot Onno zijn wil oplegde: 11-4, 13-11, 8-11, 11-8.

Bij de prijsuitreiking werd ook nog Romain van Schaik onderscheiden als ladderkampioen. Hij won de voorjaarsclubladder door in de laatste ronde te winnen van Raymond Festen, en daarmee werd hij eerste van de 34 deelnemers.

Tijdens het evenement zijn foto’s gemaakt door fotograaf Tara van den Broek. Deze foto’s zullen later online verschijnen. Houd Facebook en Instagram in de gaten!

Met dank aan organisatoren Pio, Raymond, Jai, Jesper, Constantijn en een speciale vermelding voor cakebakker, lunch-assistent en toekomstig squashtalent Ayla.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *