Rene van der Horst en Martin Beekman Ereleden

De officiële opening van het clubhuis werd vorige week door Squash, en met instemming van de andere verenigingen, aangegrepen om twee belangrijke Squash persoonlijkheden tot erelid te benoemen: Rene van der Horst en Martin Beekman.

Rene van der Horst heeft jaren actief bijgedragen aan het welzijn van Kampong Squash als bestuurslid en als voorzitter. Hij deed dit altijd met volle overgave. Rene was al lid van verdienste en heeft in het verleden de Tinus Welle prijs in de wacht gesleept vanwege zijn inzet voor de federatie. Rene heeft zich altijd opgesteld als een respectvolle en bescheiden voorzitter waarbij Squash altijd op de eerste plaats kwam. Het erelidmaatschap heeft dan ook volledig verdient.

Martin Beekman is sinds 2013 vicevoorzitter en opvolger van Rene van der Horst in het federatiebestuur. Martin heeft een essentiële en onmisbare bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het nieuwe clubhuis en onze 5e baan. Met zijn proactieve instelling en directheid is hij een toonaangevende bekendheid binnen Kampong geworden. Voordat Martin zal afzwaaien als vicevoorzitter zal hij met het huidige bestuur nog een aantal zaken afronden zodat Squash de komende jaren onbezorgd vooruit kan.

Kampong Squash is bijzonder blij met de benoeming van deze twee ereleden en zal ongetwijfeld nog jaren genieten van hun (ongevraagde) advies.

Namens het bestuur, Lars

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.