Nieuwsbrief november

Update: aangescherpte maatregelen t/m 19-11 en stand van zaken

Beste leden,

Hierbij een extra nieuwsbrief.

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen aangaande het coronavirus hebben we besloten de komende twee weken dicht te blijven en intussen onderzoeken we de mogelijkheden hoe we daarna verder gaan.

Gisteren is de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown toegelicht in een persconferentie.

Enerzijds was er goed nieuws: de stijging van het aantal besmettingen is doorbroken en wanneer alle restricties in acht worden genomen blijft sporten (ook squash) mogelijk indien dit door een vereniging gefaciliteerd kan worden. Anderzijds ook het bericht dat een verzwaring van de maatregelen nodig is gedurende 14 dagen en het verzoek om in die periode zoveel mogelijk thuis te blijven.

We zullen als bestuur in de komende dagen onderzoeken in hoeverre we ná de termijn waarin de tijdelijke verzwaring van toepassing is, deels de squashbanen kunnen heropenen. De mogelijkheden hiertoe zijn afhankelijk van diverse factoren. Versoepeling van de huidige aangescherpte maatregelen, de openingstijden van ons clubhuis en de bereidheid van leden om zich flexibel op te stellen zijn essentieel.

Verder analyseren we momenteel de financiële situatie van Kampong Squash. Uiteraard hebben we dit doorlopend gedaan in de afgelopen maanden gezien de complexe omstandigheden waarin we als vereniging verkeren (financieel gezond blijven vs. ledentevredenheid). Ondanks dat er geen directe zorgen zijn over de financiën, is het zaak om weloverwogen besluiten te nemen op basis van langere termijn scenario’s. En deze zijn nog onzeker. We zullen in elk geval de mogelijkheden nagaan om een extra verlenging van de lidmaatschappen toe te passen. Ook zullen we jullie binnenkort informeren over de begroting van 2021 door middel van een aanvullende online ledenvergadering.

 

Hopelijk hebben we jullie op deze manier voldoende geïnformeerd voor nu.

Groet,

Het bestuur van Kampong Squash

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *