Nieuwsbrief 27 november 2021

Van de voorzitter

 Wat mochten we blij zijn met de afgelopen maanden, waarin onze club na een lang coronadutje weer tot leven kwam. Er wordt weer volop gesquasht, de piekuren zijn grotendeels volgeboekt, de clubavond wordt steeds gezelliger en de competitieteams draaien uitstekend mee in de competitie. Op dit moment gaan zowel Heren 1 en Heren 4 aan de leiding in hun divisie.

Graag had ik hier meer geschreven over nieuwe plannen, op het gebied van sport en gezelligheid. Helaas moeten we vanaf zondag weer (deels) op de pauzeknop drukken. In de avond kunnen we niet meer squashen en de competitie gaat op pauze. Lees verderop meer over de precieze maatregelen, die zondag ingaan.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering op 3 november – alle aanwezigen bedankt! – zijn een aantal belangrijke besluiten genomen. Een daarvan is het voor het eerst in zeven jaar verhogen van de contributie. Helaas is dat door de afgelopen periode noodzakelijk geworden. Meer details over de verhoging hieronder.

Groeten, blijf gezond en tot ziens op de baan!

Elmer Smaling

Contributieverhoging

De lidmaatschappen van Kampong Squash zullen per 1 januari 2022 met ongeveer 7 procent worden verhoogd. Een seniorenlidmaatschap gaat bijvoorbeeld naar 295 euro, een daglidmaatschap naar 192,50 euro. Het gaat om de eerste verhoging sinds 2014. Onze vaste lasten zijn sindsdien gestegen, waardoor we nu deze verhoging moeten toepassen. De Algemene Ledenvergadering op 3 november is akkoord gegaan met dit voorstel. Op de website van Kampong Squash vinden jullie de prijzen per 1 januari.

Verlenging abonnement na 31 december 2021

De vaste lidmaatschappen worden per 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Begin januari zal het bedrag van je rekening geschreven worden. Normaal gesproken is er een opzegtermijn van 31 dagen, maar doordat dit bericht (vanwege de coronapersconferentie) wat later komt, is dat dit jaar uitgesteld met een week. Wil je dat niet, geef dat dan dus vóór 8 december door aan Marga van de ledenadministratie. Zij is te bereiken via ledenadministratie@kampongsquash.nl.

Coronabeperkingen vanaf 28 november

Vanaf zondag 28 november sluit het clubhuis om 17.00 uur.

De maatregelen gelden voor in ieder geval drie weken. In een notendop:

  • Regulier squash blijft dagelijks mogelijk tot 17:00
  • Al gereserveerde banen na 17.00 uur worden geannuleerd en evt. gemaakte kosten omgezet in speelsaldo
  • Wedstrijdsport (zoals de ladder) blijft toegestaan
  • De kleedkamers blijven open tot 17.00
  • De competitie gaat voor in ieder geval drie weken op pauze
  • Nummer 14 (de kantine) dagelijks geopend tot 17.00 uur. Rackets en keycards zijn in principe nog te krijgen aan de bar
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan bij de banen
  • 1,5 meter afstand verplicht buiten de banen

Wijziging regels baanreserveren

Het werd weer steeds drukker op de banen en daardoor was er af en toe weinig plek voor spelers om in de avond een baan te reserveren. Daarom is het na de avondsluiting niet langer mogelijk om langer dan één uur een baan te reserveren tijdens de piekuren: van maandag tot en met vrijdag na 18 uur. Is jouw gereserveerde uur al begonnen en is er later op de avond nog een baan vrij? Dan kun je nog bijboeken. Op baanreserveren kun je de precieze regels nalezen.

Zwarte zolen

Regelmatig treffen we zwarte strepen aan op de baan. Het reinigen van de baan kost honderden euro’s. We willen daarom een dringend verzoek doen aan iedereen om elkaar aan te spreken op het gebruik van zwarte zolen. Het gaat in veel gevallen om onervaren gastspelers die niet op de hoogte zijn. Spreek ze vriendelijk doch streng aan en samen houden we onze kostbare banen heel!

Groeten,

Het bestuur van Kampong Squash

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.