Jan Willem Biegelaar, een leven lang Kampong

Jan Willem Biegelaar

Vandaag ontvingen we het bericht dat ons Erelid Jan Willem Biegelaar is overleden. Jan Willem is, omdat hij op de dag van zijn geboorte door zijn vader werd aangemeld, zijn hele leven lid van Kampong geweest. Vanaf het moment dat hij kon lopen is Jan Willem ook daadwerkelijk gaan sporten op Kampong. En behept met de blauwe genen van zijn vader heeft Jan Willem op zijn eigen wijze ook invulling gegeven aan het ontwikkelen van de sport op Kampong als teammanager en in bestuurlijke functies.

Kampong was een groot deel van zijn wereld, hij was enorm betrokken bij alle teams en een fervent supporter over alle verenigingen heen. Kampong was ook zijn vriendenkring, met de zaterdag koffieclub als vast bonding moment.

Wij gaan een mooi, bescheiden, van humor en een enorm blauw hart voorzien Erelid en warm mens missen. Ook wetende dat zijn genen in de volgende generatie Biegelaar/Van Sinderen als bestuurders, sporters en supporters voor Kampong worden doorgegeven. In deze lijn hebben Jan Willem en zijn familie ook de wens om de nieuwjaarsontvangst van aanstaande zondag in het teken van het vieren van de sporters en de vereniging door te laten gaan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.