Heren 1 kampioen & Heren 4 gepromoveerd!

Het seizoen 2021-2022 was succesvol. Uiteraard zijn we als Kampong Squash al heel trots dat we met een relatief kleine vereniging drie damesteams en vijf herenteams hebben laten meedoen in de competitie. Ons vlaggenschip Heren 1 zette vervolgens de meest spectaculaire prestatie neer: na een aantal stabiele jaren in de promotieklasse werd het team van captain Diederik van den Berg dit jaar zeer knap kampioen en mag het volgend jaar in de tweede divisie gaan proberen. Verderop in deze nieuwsbrief een korte impressie van het seizoen van Heren 1-speler Ruud Crijns.

Ook Heren 4 kon feestvieren: het team eindigde als derde en dat was precies genoeg voor een promotie naar de tweede klasse. Heren 4 startte het seizoen ijzersterk met zes overwinningen op rij. Daarna zat het een aantal duels tegen maar aan het eind van het seizoen werd de eindsprint ingezet en had er nog bijna een tweede plaats in gezeten. We wensen het team veel succes in de tweede klasse!

Onze weg naar kampioenschap
Een bijzonder jaar voor Kampong Heren 1! Niet alleen omdat we opnieuw in een lockdown kwamen en de competitie stil kwam te liggen en het er lang op leek dat we alleen virtueel kampioen zouden zijn maar ook omdat we met een kleiner team dan ooit op de baan aan de bak moesten. Bijzonder hoe dat werkte, nu er minder schouders de sportieve prestatie moesten dragen leek iedereen er echt te staan. Mogelijk positieve impact had verder de ongeslepen diamant Diederik die zichzelf opeens wist te slijpen en gewoon elke keer “in the zone” kwam… Het extra uithoudingsvermogen van een Paul die er ook nog even twee marathons naast liep. De extra ontspanning die Ruben pakte in een tussentijdse all-out safari in de Serengeti (of één van zijn tig andere reisbewegingen), Daans dochters die hem door lieten slapen, de chicken wings van Jai en de moral support van de spelers die niet mee konden doen (denk aan positieve surf en travel vibes, soms met en soms zonder bedbugs)! Op een mooi kampioenschap en dito feestje. Cheers!

Door Ruud Crijns (Heren 1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.