Dames 1 kampioen van Tweede Divisie

Het hoogste damesteam heeft de Tweede Divisie overtuigend gewonnen. Eigenlijk stond het kampioenschap al iets langer vast, want na de laatste wedstrijd staan de dames maar liefst 31 punten voor op nummer 2, Westvliet 1.

Het bestuur feliciteert Wendy, Marleen, Arianne, Helen, Janneke en Harriët met dit prachtige kampioenschap! (uitgebreider verslag en foto volgt!)

Ook voor Heren 1 en Dames 2 is het seizoen voorbij. Heren 1 handhaafde zich knap in de Tweede Divisie, nadat het vorig jaar gepromoveerd was. Dames 2 verloor dit seizoen hun kopvrouw Marleen aan Dames 1 en had daardoor een zwaar seizoen. Het team eindigde op de 7e plaats. Toch zijn een aantal talenten zich aan het warmdraaien voor volgend seizoen, wanneer ongetwijfeld weer richting de top van de Promotieklasse gekeken kan worden.

De herenteams Kampong 2, 3 en 4 hebben nog een aantal wedstrijden te gaan. Heren 2 en 3 doen in de Eerste Klasse allebei bovenin mee, waarbij Heren 2 de beste papieren heeft voor het kampioenschap, met een voorlopige eerste plaats. Heren 4 heeft een ’tussenjaar’ en staat precies middenin de Derde Klasse op de vijfde plaats. Kijk voor alle standen op sbn.toernooi.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.