Ook Heren 2 kampioen, huldiging bij Kampong

Goed voorbeeld doet goed volgen dus na het kampioenschap van Dames 2 besloot ook het tweede herenteam om dit seizoen kampioen te worden. Het bleef tot de laatste ronde spannend in de Eerste Klasse, want de slotwedstrijd zou zijn tegen de nummer 2, SC Houten. Kampong Heren 3 leverde echter nog een fraaie bijdrage aan het kampioenschap van Heren 2 door in de voorgaande ronde Houten te verslaan, waardoor Heren 2 nog maar 3 punten nodig had in de laatste wedstrijd om Houten achter zich te houden.

Dat bleek geen probleem. Heren 2 trad aan in een sterke opstelling met teamcaptain Martijn van Troost op 4. Hij won de openingswedstrijd en ook Raymond Festen pakte de overwinning. Zandre Botha deed wat hij het hele seizoen al doet: winnen. De wedstrijd tussen Romain van Schaik en Pim Vrijmoeth werd helaas gestaakt vanwege een blessure, maar al voor die wedstrijd was het pleit beslecht: Heren 2 mag als kampioen naar de promotieklasse.

Een bijzonder seizoen met twee Kampongkampioenen! Gefeliciteerd!

Woensdagavond zijn Heren 2 en Dames 1 gehuldigd op Kampong met bubbels en uiteraard de uitreiking van het Kampongdubbeltje.