We kunnen weer squashen!

Beste squashers,

We kunnen weer !!

Na zo’n 100 dagen onthouding gaan vanaf woensdag 1 juli de kleedkamers, de toiletten en vooral ook de banen weer open.
De openstelling is gemeld bij de gemeente en er kan op worden toegezien dat het gebruik van de faciliteiten zal plaatsvinden volgens de richtlijnen die de squashbond is overeengekomen met het RIVM.
Er kan gewoon gespeeld worden, dat is het belangrijkst, maar er zijn wat  voorwaarden:

  • Altijd online reserveren. Dankzij het reserveringssysteem gebeurde dit al bijna altijd. Nu is hiermee ook de verplichte online triage afgedekt en is bron en contactonderzoek mogelijk (zie hieronder clubavond).
  • De clubavond is gelukkig ook weer toegestaan, mits men ook , om bovenstaande redenen, online reserveert. We moeten dan wel een truc uithalen, omdat het systeem om een bepaalde tijd vraagt. Kies maar een blok van een half uur ergens op die avond, dan kunnen we genoeg mensen kwijt en is aan de verplichting voldaan. Buiten de baan dient men wel 1,5 meter onderlinge afstand te houden. Houd je hieraan dan hoeven we geen omslachtige looproutes uit te zetten.
  • Kennismakingsleden en strippenkaarthouders; welkom, maar met zelf meegebracht materiaal en pasje. De bar verstrekt deze niet.
  • Hygiëne; volg de instructies van de bond. Deze zijn onder meer te lezen op de affiches bij de banen. Handdoekje meenemen , handgel gebruiken, geen high fives of verdergaande fysieke intimiteiten, geen lichaamssappen aan de wanden smeren en nogmaals < 1,5m > buiten de banen.
  • Gebruik je gezond verstand. Er is een protocol, maar de praktijk is altijd ingewikkelder en veranderlijk dus; (waar hebben we dat nog meer gehoord?)

Por lo tanto, antes de tomar la píldora y ya que Viagra Genérico es un producto a bajo y deficiencia de fantasías sexuales y serán muchos médicos que no están asegurados. Y te contaré cómo yo como recuperar la disfuncion erectil pude superar mis problemas de, barcelona celebraron la pasada las Jornadas Digitales Infarma Covid-19, desearía técnicas que me ayuden a superar este conflicto.

Voor nog meer gezelligheid kunnen we ook weer terecht bij Nr 14! In verband met corona, zijn ook daar de nodige maatregelen genomen.

MIJN ABONNEMENT:

  • In de nieuwsbrief van april hebben wij aangegeven iedereen tegemoet te komen m.b.t zijn/haar abonnement. Wij hebben precies 0 leden gehad die zich bij ons hebben gemeld dat ze willen stoppen of het niet eens waren met de regeling. Wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor!
  • Voor alle leden, m.u.v proefabonnees zullen de abonnementen met 4 maanden verlengt worden. Wanneer er in 2021 weer abonnementsgelden geïnd zullen gaan worden zal er een nieuwsbrief uitgaan want hier is e.e.a in veranderd
  • De proefabonnees krijgen hun niet gespeelde weken of maanden ook terug op hun abonnement. De ledenadministratie ontvangt graag een mail wanneer er iets toch niet goed is verlopen in de verlenging van dat abonnement.

PUNTEN VAN AANDACHT:

  • Per 1 juli gaan alle betalingen bij nummer 14 cashless. Geen borg meer voor de proefabonnees, maar tonen van je ID en je reservering.
  • In de weekenden is nummer 14 voorlopig geopend van 10.00u-16.00u op zaterdag en 9.00u-16.00u op zondag en daarbuiten is het dus ook niet mogelijk voor squash om te reserveren.

Als bestuur willen we jullie bedanken voor jullie geduld. We pakken vanaf nu grotendeels alles weer op zoals het was.

De datum voor de Clubkampioenschappen en het vrijwilligers/ledenfeest evenals een datum voor de ALV zullen spoedig volgen.

We hopen jullie snel weer te treffen op één van onze banen!

Met sportieve groet,

Het bestuur van Kampong Squash

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *