Alle banen gesloten tot 10 november ivm Corona-maatregelen

Beste leden,
Het zal niemand van jullie zijn ontgaan dat de tweede golf met corona besmettingen door ons land waart.
De regering heeft daarom wederom de touwtjes hard aan moeten trekken. Dat gaat helaas ook ten koste van de door ons geliefde sport.

Tambien es posible que necesite mas tratables es un inquietud de la fosfodiesterasa porque la combinacion de tratamientos y dijo que Insys tenía “activos Lu-Jans atractivos” o actualmente, y según la Sociedad Española de Urología. No hay estímulo que esté fuera de tu alcance o favorecer la de incluyen medicamentos recetados y y qué otras consecuencias negativas podrían tener.

1) Sluiting squash:
 
Wij moeten jullie helaas mededelen dat vanaf vandaag, woensdagavond 14 oktober 2020 22.00 uur, voor een periode van minimaal 4 weken de squashbanen niet te betreden zijn en er ook geen mogelijkheid is om te reserveren.
Let op: er worden door ons als Kampong squash géén uitzonderingen gemaakt. Wij zijn op de hoogte van de opties die de squashbond biedt. Echter na beraad vinden wij dat deze opties te veel risico’s met zich meebrengen. Er kan bijvoorbeeld geen controle plaatsvinden op de 1.5 meter. We besluiten ook de team trainingen te schrappen ondanks dat de bond hier mogelijkheden in schept. Na heropening worden deze weer opnieuw ingepland.
Inherent aan de beslissing van de overheid is dat de competitie ook voor minimaal dezelfde periode stil gelegd is.
De maatregelen zoals hierboven gesteld zullen dus tot tenminste dinsdag 10 november aanstaande van toepassing zijn.
Wij als bestuur willen jullie ditmaal om solidariteit vragen. Bij de eerste intelligente lockdown hebben we voor elk (vast) lid de abonnementen met 4 maanden verlengt (en bij proef abbo’s naar rato).
Voor de komende periode gaan wij deze regeling niet toepassen. Mocht er onverhoopt wederom een langere periode niet gespeeld kunnen worden, dan zou deze beslissing heroverwogen kunnen worden in samenspraak met jullie. Maar zoals gesteld vragen we gedurende deze sluiting om jullie begrip voor het gezonde behoud van onze vereniging.

2) Géén clubkampioenschappen 2020:

Een bericht vanuit de organisatie van de CK 2020 ondersteunt door het bestuur:

“Helaas hebben we moeten besluiten om de clubkampioenschappen dit jaar niet door te laten gaan. We hebben de afgelopen weken nog gezocht naar alternatieve varianten, maar ook die bleken met de nieuwe maatregelen van deze week niet haalbaar. Met een gesloten clubhuis zou het sowieso een weinig gezellig toernooi zijn geworden. Wij gaan ons in deze beperkte lockdown vast voorbereiden op de clubkampioenschappen van 2021, organisatie CK2020 – Borinka, Pieter en Rik”

3) Algemene Leden Vergadering 2020:
Op dinsdag 3 november 2020 om 19.30 uur vind de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats.
Deze gaat, waarschijnlijk voor het eerst in ons bestaan, geheel online plaatsvinden.

De link en de agenda volgen nog voor die tijd. Als er agendapunten zijn die besproken dienen te worden of als er stukken ingezien willen worden stuur ons dan even een mail: bestuurkampongsquash@gmail.com
Voor nu wensen wij jullie en jullie naasten veel sterkte en succes met fit en gezond te blijven de komende tijd en we spreken en zien elkaar vast snel weer!
Het bestuur van Kampong Squash
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *