Nieuwe bestuursleden gezocht11-04-2017

Auteur: Martijn van Troost

Squash Bestuur Stapt Massaal op! Met Spoed nieuw Bestuur gezocht!

 

"Vanaf vandaag heeft squash geen bestuur meer en is de ondergang van squash ingezet!" Zo zou het zo maar kunnen gaan als er voor 1 juni geen nieuw bestuur is. 

 

Er is een 5e baan, we hebben een combinatiefunctionaris, de website is geupdate, we zitten op Facebook, we hebben een moderne flyer, we hebben competitieshirts, en last but not least we zijn financieel gezond. Wat wil je nog meer? Dat het goed blijft gaan met Squash uiteraard! Hiervoor zal zich echter een nieuw bestuur moeten inzetten.

 

Lars, Harriet, Martin en Marianne (en Daniel) hebben de afgelopen jaren met heel erg veel plezier kleur gegeven aan Squash maar het is nu tijd voor een frisse wind. Per 1 juni 2017 treden we daarom af. Ook als er geen nieuw bestuur is. Noem het roekeloos of onverantwoord. Dat mag, het is nu aan jou! Meld je aan als bestuurslid bij Lars

Mocht je willen weten wat de taken van een Voorzitter, Vice-voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris PR & Sponsoring of Commissaris Activiteiten zijn, klik hier voor de functieprofielen of vraag het aan de bestuursleden.