Nieuwsbrief Zomer 201601-08-2016

Auteur: Harriet Walinga

Voorbeeld

 

 

bannerkopie 

 

Je kunt ons volgen! 
  

Nieuwsbrief zomer 2016


Nieuw seizoen - nieuwe competitieshirtjes

Kampong 2016

 

Competitiespelers opgelet – het nieuwe squash seizoen gaan we in met kersverse shirtjes. Dat werd tijd na 3 seizoenen in hetzelfde shirtje zweten. Het kan dankzij 3 nieuwe en 2 ‘ouwe’ trouwe sponsoren:

  • Dropbox
  • House of Performance
  • Maltha Studiecoaching
  • Nr14
  • Walraven Telecom

Sponsoren bedankt!!

 

Het zijn wederom shirtjes van 305, in Kampong-blauw en de logo's van de sponsoren in wit op de achterkant. Een eerste idee van hoe dat eruit komt te zien, zie je hiernaast. Maak je geen zorgen over wel/niet de juiste logo’s. Echt, de goeie staan er straks op.

 

Omdat de maatvoering van de shirtjes in de laatste 3 jaar ietwat is gewijzigd, hebben we passhirtjes ter beschikking. Jouw maat moet je vóór vrijdag 26 augustus hebben doorgegeven, zodat we de bestelling kunnen plaatsn. Je krijg nog te horen wanneer en waar gepast kan worden.

 

De shirtjes worden uitgedeeld tijdens de Opening van het Competitieseizoen, op vrijdag 9 september. Be there!

 


Activiteiten om het seizoen goed te beginnen

 

De 1e drie activiteiten van het nieuwe seizoen staan al in de steigers:  

 

Vr 26 augustus

Vrijwilligers-competitie-avond

Zonder BBQ, maar MET: een potje ballen, een biertje en schaaltje ballen! Om je (sportief) te bedanken dat je vrijwilliger bent.

Vr 9 september

Opening Competitieseizoen

- Kennismaking competitieteams & -trainer

- Eerste sportieve tests

- Uitreiking nieuwe competitieshirtjes

Wo 14 september

Clubavond - Seizoensopening

- Met een gezamenlijke (lichte) maaltijd

- Spelen tot je een ons weegt,

- Bekroning de clubtijger van de clubavond

 

De vrijwilligers-competitie-avond is voor genodigden. 

Voor de andere twee activiteiten kan je je nu al opgeven. Door simpelweg op de titel van de activiteit te klikken en het formulier in te vullen. 

 

We zien jullie graag in grote getallen om het nieuwe seizoen in te luiden!

 

Namens het bestuur,

Harriet

 


Verplicht voor competitiespelers - spelregelbewijs

 

unnamedVoor komend seizoen is het verplicht het spelregelbewijs van de Squashbond te behalen via een online (mini)cursus+ examen, via de site www.squashmasterz.nl. Zonder spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd. Velen zijn hierop al door een bericht van de bond geattendeerd.

 

Op deze officiële site van Squash Bond Nederland vind je alles om een ‘Squashmaster’ te worden. Je leert op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst! Wat kun je vinden op deze site? Je vindt alles wat je nodig hebt om snel je spelregelbewijs te halen:

  • alle spelregels van squash in heldere taal
  • herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken
  • uitleg over de 15 lastigste spelsituaties
  • oefentoetsen, die je kunt maken zoveel als je wilt

Deze spelregelmodule is zowel voor recreanten als competitiespelers geschreven. Competitiespelers zijn verplicht het spelregelbewijs te halen voor het seizoen 2016/17. Om je spelregelbewijs te halen heb je een activatiecode nodig. Deze activatiecode heb je in 2015 al een keer ontvangen.

Ben je een nieuwe competitiespeler? Vraag het dan na bij de competitieleider van de club. Op de site www.squashmasterz.nl vindt je meer informatie over Squashmasterz. Heb je vragen neem dan contact op met squashmasterz@squashbond.nl

 

Martijn van Troost

competitieleider

 


Online een Squashbaan reserveren?


ReserverenJa, dat zal binnenkort tot de mogelijkheden behoren. Kampong Squash gaat met de tijd mee en zal geleidelijk het systeem introduceren. Het reservering systeem gaat de komende maanden proefdraaien op baan 3 en 4 tijdens de daluren. Via dit systeem kunnen zowel leden als niet leden gemakkelijk een baan reserveren. Zo heb je dus garantie op een baan. Buiten de daluren en op baan 1 en 2 blijft het "geliefde" afhangsysteem gewoon bestaan. Voor vragen kan je uiteraard altijd aankloppen bij het Bestuur.

 


sponsorbanner_origineel_2016