Nieuwsbrief juni 201614-06-2016

Auteur: Harriet Walinga

Voorbeeld

 

 

bannerkopie 

 

Je kunt ons volgen! 
  

Nieuwsbrief juni 2016


omnitoernooi

2 juli - 'Kampong in de steigers' OMNI-toernooi


Geruchten gaan dat er al 2 Kampong Squashteams meedoen met het OMNI-toernooi. En ze gaan beiden voor de winst... Gaat een derde Kampong Squashteam daar een hockeystokje voor steken? Of zelfs een vierde team? Het kan allemaal. 

 

Op zaterdag 2 juli wordt uitgebreid gevierd dat we een omni-vereniging zijn. Met het Fampong toernooi, het Cricket festijn en natuurlijk met het Kampong OMNI-toernooi.
Nu de bouw van het prachtige clubhuis echt begint, is het thema dit jaar opnieuw "Kampong in de steigers".... maar nu echt!

 

Het idee van het OMNI-toernooi is dat je met een team van 8-10 personen (introducés welkom) alle Kampong sporten speelt: tennis, squash, voetbal, hockey, cricket en jeu de boules. Het inschrijfgeld bedraagt 225 euro per team. Lunch en diner (foodtrucks!) zijn inbegrepen. Het toernooi wordt afgesloten met een geweldig Kampong OMNNI-feest.

 

Het is trouwens ook mogelijk om je alleen op te geven. Dus schroom niet je in te schrijven als je geen team hebt. Wij zorgen ervoor dat je in een leuk team komt. 

Individuele inschrijving kost 25 euro.

 

Wil je een inschrijfformulier ontvangen of heb je vragen, stuur een mail naar: omnitoernooi@kampong.nl.

 


Begeleiding squash tijdens OMNI toernooi (2 juli 2016)

 

Tijdens het OMNI-toernooi is squash één van de sporten die wordt gespeeld door alle teams. Net als vorig jaar willen we is het leuk en netjes als daar vanuit onze vereniging begeleiding bij is. En... het OMNI-toernooi biedt kansen voor nieuwe leden. Dan helpt het natuurlijk als er enthousiaste leden zijn die de OMNI-teams te woord staan.

 

We hebben 3 tijden:

10-12 uur

12-14 uur

14-16 uur

 

Dus... Als je denkt: "Ik doe niet mee, maar wil wel twee uurtjes mijn bijdrage leveren....". Dan zeggen wij: "GRAAG!".

Je kan je opgeven bij Mister-OMNI-himself: Fred Mertens. Geef daarbij aan welke tijd je kan.

 

Graag een reactie vóór 24 juni!

 


Gezocht: nieuwe competitiespelers seizoen 2016/2017

 

WervingspostercompetitiespelersOp dit moment hebben we 3 herenteams en 2 damesteams en zoeken we spelers die de teams kunnen aanvullen of bij veel animo zelfs een nieuw team rechtvaardigen. De competitieteams spelen op verschillende niveaus. Dus iedereen kan meedoen, of je nu een ervaren speler bent of nog niet zo lang speelt. Het is een mooie manier om regelmatig te squashen en natuurlijk gezellig omdat je in teamverband speelt.

 

De landelijke squashcompetitie vindt dit seizoen plaats van begin september tot eind maart. In totaal zijn er zo’n 14-16 wedstrijden. De competitie wordt gespeeld op vrijdagavonden vanaf 20.00 uur. Elk team stelt per avond vier spelers op die elk een enkelpartij spelen. Met na afloop natuurlijk een drankje op de overwinning (of om het verlies te vergeten).

 

Competitieteams betalen een competitiebijdrage van 200 euro. Afhankelijk van de grootte van het team komt dat doorgaans neer op 25-30 euro/pp. Daarvoor kunnen competitieteams 7x trainen bij de competitietrainer. Daarna kunnen teams doorgaan met training in onderling overleg met de competitietrainer of bij één van onze andere trainers (voor eigen kosten).

 

Wil je af en toe meespelen? Dat kan ook: je kunt je als reserve opgeven. Je betaalt dan geen competitiebijdrage en deelt niet mee in de gratis trainingen. 

Geef je op vóór 22 augustus door een mail te sturen naar competitie@kampongsquash.nl


Martijn van Troost

Wedstrijdleider

 


Activiteitenkalender 2016-2017

 

De activiteitenkalender voor het nieuwe seizoen is klaar. Er staan 9 (squash)events op de kalender 2016-2017 en er is voor elk wat wils: 

 

Vr 26 augustus

Vrijwilligers-competitie-avond

Zonder BBQ, maar MET: een potje ballen, een biertje en schaaltje ballen! Om je (sportief) te bedanken dat je vrijwilliger bent.

Vr 9 september

Opening Competitieseizoen

- Kennismaking competitieteams & -trainer

- Eerste sportieve tests

- Uitreiking nieuwe competitieshirtjes

Wo 14 september

Clubavond - Seizoensopening

- Met een gezamenlijke (lichte) maaltijd

- Spelen tot je een ons weegt,

- Bekroning de clubtijger van de clubavond

Zo 6 november 2016

Familietoernooi

Wegens succes één seizoen overgeslagen en daarom dit seizoen in de herkansing! Voor jong&oud met friet, kip en appelmoes toe.

Wo 11 januari 2017

OliebollenClubavond

Om het nieuwe jaar goed in te luiden beginnen we koffie en een oliebol, goede voornemens en veel potjes squash. Uiteraard eindigen we met champagne op de clubavond en het nieuwe jaar

Wo 22 maart

Zo 26 maart

Clubkampioenschappen 2017

Iedereen helemaal wedstrijdfit aan het einde van het competitieseizoen, dus kansen te over voor het clubkampioenschap!

Wo 5 april

Dubbele clubavond

Als voorbereiding op de MIXcompetitie, oefenen met z’n vieren op één baan zonder elkaar te slaan.

?

Tear-the-house-down-party

Jaja… het gaat echt gebeuren: baan 3 en 4 gaan tegen de vlakte. Maar niet nadat we daar een waanzinnig feest hebben gegeven!

?

Opening nieuwe clubhuis

En dan hebben we echt een nieuw clubhuis met echt 5 banen. Ook dat vieren we. Alleen iets minder ruig ;-).

 

Wat ons betreft ziet dit eruit als de kalender van een levendige squashvereniging. Dat willen we zijn én blijven! Alleen, deze activiteiten kunnen alleen worden georganiseerd met een beetje hulp van jullie.

Daarom: supertof als je mee wilt helpen om één (of meerdere activiteiten) te organiseren. Dat is de Activiteitencommissie anno 2017.

 

Klik hier en geef aan wat je leuk lijkt. Ik neem vanzelf contact met je op. 

Alvast bedankt!

 

Op naar een mooi, sportief en dynamisch squashseizoen.

Namens het bestuur,

Harriet

 


Online een Squashbaan reserveren?


ReserverenJa, dat zal binnenkort tot de mogelijkheden behoren. Kampong Squash gaat met de tijd mee en zal geleidelijk het systeem introduceren. Het reservering systeem gaat de komende maanden proefdraaien op baan 3 en 4 tijdens de daluren. Via dit systeem kunnen zowel leden als niet leden gemakkelijk een baan reserveren. Zo heb je dus garantie op een baan. Buiten de daluren en op baan 1 en 2 blijft het "geliefde" afhangsysteem gewoon bestaan. Voor vragen kan je uiteraard altijd aankloppen bij het Bestuur.

 


Feestelijke opening zaterdag 4 juni nieuwe vestiging Maltha studiecoaching Kampong

 

Onder een stralende zon werd afgelopen zaterdag op ons sportlandgoed de nieuwste vestiging van Maltha studiecoaching Kampong officieel geopend. Pers, genodigden en de voorzitters van de Kampongvereniging waren hierbij aanwezig. Federatievoorzitter Thijs van Es heeft de vestiging officieel geopend door uit naam van de voorzitters van alle Kampong-verenigingen het lint door te knippen.

 

Opening Kampong 2_opt

Willem Maltha, CEO van De Maltha groep waaronder Maltha studiecoaching valt, gaf aan hoe de Kampongfamilie en Maltha elkaar versterken door sport en studie nu zo dicht bij elkaar te brengen. Hij schetste ook hoe veelzijdig De Maltha groep is. Maltha studiecoaching is namelijk de oudste in haar branche, al ruim 34 jaar dé specialist in leerproblemen, studievaardigheden en tóp studiebegeleiding.

 

Tevens is Maltha studiecoaching als enige in haar branche educatieve partner van Microsoft en heeft zij ministeriële goedkeuring. Dat is zelfs tot ver over de landsgrens niet onopgemerkt gebleven want onlangs heeft een grote delegatie uit China interesse getoond in de producten van Maltha studiecoaching. Al met al zit Maltha studiecoaching nooit stil en zijn zij altijd nieuwe producten aan het ontwikkelen en helpen zij al ruim 34 jaar meer dan 15.000 leerlingen in hun schoolcarrière.

 

Opening Kampong_opt

Maltha studiecoaching is al ruim 30 jaar trouwe sponsor van Kampong. Er zijn veel belangstellenden afgekomen op onze feestelijke opening en er werden prijzen verloot deze dag. Zo konden de kinderen heerlijk genieten van een gratis suikerspin & popcorn en maakten zij kans op een bioscoopbon en high tea bon. Voor de ouders was er een heerlijke vakantie aan de Côte d’Azur te winnen die in de komende weken wordt verloot onder de inschrijvingen!

 

Het was een zeer geslaagde dag met vele rondleidingen voor geïnteresseerden, het weer was zalig en het team van Maltha kijkt terug op een zeer geslaagde opening! Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van Maltha studiecoaching op Kampong, dan kunt u een kijkje nemen op onze website of neem contact op met de vestigingsmanager op telefoonnummer 06-51253165. 

 

 


Let op: eikenprocessierupsen zijn er weer op ons sportcomplex

 

Onlangs zijn er weer eikenprocessierupsen gevonden in de eikenbomen op het Kampong terrein. Hiervan is een melding gedaan bij de gemeente Utrecht. De plekken waar je even op moeten letten zijn:

  • Voetbalveld 1 / Hockeyveld 1
  • Tennisbaan 2 asfalt kant
  • Voetbalveld 7 rechts bij de ingang.
  • Bosrand bij Hockeyvelden 4,5 en 6
  • De hele Mytylweg Voetbalveld 3 en 4
  • Cricketveld 2 Mytylwegkant

We hopen dat de rupsen binnen korte tijd verwijderd zijn door de gemeente.

 

Met vriendelijke groet,

Kees Joor

Accommodatieteam SV Kampong

 


sponsorbanner_origineel_2016