Jeugdafdeling Kampong Squash

 

 

Training en lidmaatschap voor de jeugd

Kampong Squash heeft begin 2014 de groeiende jeugdafdeling een nieuwe impuls gegeven. Met het aanstellen van Mark Aarts als jeugdtrainer, en een zeer aantrekkelijk jeugdabonnement voor de jeugd van 7 tot en met 17 jaar wil Kampong  Squash investeren in een jeugdige en sportieve toekomst.

 

Squash wordt steeds populairder onder de jeugd. En dat is niet voor niks.  Squash is een van de gezondste sporten (o.a. gebaseerd op de calorie verbranding per tijdeenheid), kan het hele jaar beoefend worden, bevorderd hand en oog coördinatie, is modern en snel, en kan beoefend worden vanaf een jonge leeftijd. Squashen kan met zijn tweeën maar ook in het teamverband. En het kan het hele jaar door!

 

Het jeugdabbonnenment is geschikt voor jeugd zonder squashervaring tot ervaren spelers. Nieuwe leden krijgen een gratis racket, squashbril (verplicht!) en een balletje. Om de ontwikkeling van jeugdspelers te bevorderen is in het jeugdabonnement wekelijkse jeugdtraining inbegrepen. Tevens heeft de jeugdspeler de mogelijkheid om 24 uur per dag onbeperkt recreatief te spelen met andere jeugdleden. Om kennis met Kampong Squash te maken bestaat altijd de mogelijkheid om een paar keer kosteloos mee te doen. Daarna kost het jeugdlidmaatschap 60 euro per half jaar.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.