Laddercompetitie met Connect & Play voor SBN Ranking

 

 

 

Wil je tegen verschillende clubgenoten spelen met een wedstrijdelement? Meld je dan aan voor de laddercompetitie. Je kunt elk moment starten. Elke 2 weken start een nieuwe speelronde en speel je één wedstrijd. Je ontvangt een e-mail met wie jouw tegenstander is. Je speelt met iemand van jouw niveau, met wie je de vorige drie rondes niet hebt gespeeld.

 

Meld je gratis aan voor de laddercompetitie
 

 

Makkelijker plannen

Om je een handje te helpen, kun je via de website www.sportconnexions.com/kampong (zowel via mobiel of computer) checken wanneer jouw tegenstander beschikbaar is. In de mail die je ontvangt, staat ook een suggestie voor een dag om te spelen, deze wordt gebaseerd op de agenda van beide spelers. Je moet hiervoor je eigen beschikbaarheid in het systeem zetten.

 

Bekijk hier de volledige handleiding en puntentelling 

 

Ga direct naar de ladder 

 

Ladderen voor de SBN Ranking

Leden krijgen zo de mogelijkheid om meer wedstrijden te spelen voor de SBN ranking.  Spelers die nog geen SBN lid zijn krijgen een gratis SBN 'ladder-lidmaatschap' aangeboden.

 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.