Tarieven

 

Kampong heeft geen winstoogmerk. Daarom zijn we de goedkoopste squashvereniging van Utrecht. Hieronder staan de verschillende soorten abonnementen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via aan Joost Walraven (via eitartsinimdanedel.[antispam].@kampongsquash.nl of  06-16221661). Ook losse baanhuur is mogelijk.

 

Lidmaatschappen - Tarieven 2016

Soort lidmaatschap Prijs/jaar
Seniorenlidmaatschap (onbeperkt squashen) € 275
Daglidmaatschap (op weekdagen tot 18.00, weekenden onbeperkt) €170
Studentenlidmaatschap* (onbeperkt squashen) €150

Jeugdlidmaatschap t/m 17 jaar (onbeperkt squashen, eenmalig een racket en squashbril kado, gratis meedoen met de jeugdlessen)

€60 per 6 maanden

Kennismakingsabonnement (3 maanden onbeperkt squashen, 1 les)

€50/ €35 (jeugd)
Winterabonnement (1 dec-28 feb) €50

* voor voltijd studenten t/m 30 jaar  

 

 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij deze vóór 1 december wordt opgezegd. Als je tijdens het jaar lid wordt, dan betaal je tot het eind van dat kalenderjaar de contributie naar verhouding.

 

  

 

Dagpas 

Bij de bar in het clubhuis van Kampong kan je een dagpas kopen om daarmee de baan af te hangen. Een dagpas is op naam, waarbij je 2 passen nodig hebt om een baan af te hangen. Een dagpas die geldig is van 9.00 uur tot 18.00 uur is kost € 5. Een dagpas die de gehele dag geldig (dus ook na 18.00 uur) kost € 10.

 

Kennismaken met Squash?

Lijkt het jou leuk om te squashen maar wil je het eerst uitproberen zonder meteen een lidmaatschap af te sluiten? Neem dan een proeflidmaatschap. Je kunt 3 maanden onbeperkt squashen, krijgt een les van 1 van onze trainers en kan een racket lenen. Wil je daarna lid worden, dan krijg je een maand korting op het abonnement. Meer weten? Stuur een mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@kampongsquash.nl.

 

Winterabonnement voor leden

Fantastisch om nu ook in de wintermaanden lekker door te kunnen sporten bij Kampong. Voor een zeer bescheiden bedrag (€50,-) kan je nu in de periode dat bijv. hockey en voetbal stil ligt de conditie op peil houden door te squashen.
 

Bij de Winteractie geldt het volgende: 

Squash Bond Nederland

Kampong Squash is aangesloten bij de Squash Bond Nederland (SBN). Als je lid wordt van Kampong Squash, ben je ook verplicht lid te worden van de SBN. Je moet je hiervoor zelf aanmelden via http://www.squash.nl.

 

 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.