Training

 

Bij Kampong hebben we vier trainers. Martijn van Troost, Bernard van de Werff en Gabor Marges. Hiermee hebben we voor iedereen die squashles wil een passende trainer. Hieronder stellen ze zich voor.

 

Wil je leren squashen, je techniek of je tactiek verbeteren? Of heb je nog een vraag? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar gniniart.[antispam].@kampongsquash.nl. We kunnen dan kijken welke trainer bij je past en welke beschikbaar is.

 

bernard_web

Ik ben Bernard van der Werff, 30 jaar lid van KampongSquash. Ik woon in Utrecht, op een kwartiertje fietsen van Kampong. Handig, want ik ben snel bij de banen en daardoor flexibel in lestijden. Ik geef training aan jeugd, beginners, en gevorderde recreanten. Samen met Bart Ravelli zijn we dit seizoen begonnen met het geven van squashclinics voor scholen, met als nevendoel een jeugdafdeling squash bij Kampong op te zetten, want de jeugd heeft de toekomst en zonder jeugd geen vereniging met perspectief. Ik train graag op techniek en tactiek. Met de cursist maak ik een plan met de om hem/haar de basisvaardigheden van squash zich eigen te maken. Mijn inspiratie haal ik uit de samenwerking met de cursisten. Ik neem na afloop van de training met de cursisten het trainingsresultaat door en maak samen een opzet voor de volgende training. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het oordeel van de cursist over mijn trainingsopzet. Ik ben in 1987 als recreant begonnen met squashen om fit te blijven. Met 3 keer per week spelen lukt dat prima. Ook speel ik sinds 2007 competitie, waarvan de laatste 2 jaar in Heren 1. Ben ook nog 5-voudig masterkampioen, wat met ooit de nickname "Old Spice" heeft opgeleverd, met dank aan de voorzitter. Hit it and see you on court..

 

ffrewdv.b.[antispam].@ziggo.nl/06-26711391

bernard_web

Voormalig international Gábor Margés (35) heeft jarenlang deel uitgemaakt van het Nederlands Team. Hij was Nederlands kampioen onder 23 jaar en heeft op de PSA-ranking de top-100 gehaald. Hij heeft tevens in zowel binnen- als ook buitenland competitie gespeeld en kent de squashwereld als geen ander. Gábor zal zich in zijn lessen voornamelijk bezighouden met techniek, loopwerk en conditie. Met veel enthousiasme gaat hij vanaf januari met jou aan de slag om je naar een volgend niveau te brengen.

bernard_web

Ik ben Martijn van Troost, jeugdtrainer bij Kampong. Sinds 2015 combinatiefunctionaris bij Kampong, wat inhoud dat ik jongeren ga stimuleren te gaan bewegen en in het bijzonder squashen. Dit gebeurt via samenwerking met scholen, evenementen organiseren en de eigen jeugdafdeling uitbouwen.

 

navnjitram.tsoort/60372461-60.[antispam].@gmail.com

 

 

Kennis maken met squash?

Lijkt het jou leuk om te squashen maar wil je het eerst uitproberen zonder meteen een lidmaatschap af te sluiten? Neem dan een proeflidmaatschap.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.