Competitie

 

Reguliere competitie

De landelijke squashcompetitie vindt plaats van half september tot maart/ april. De competitie kent verschillende niveaus. Dus iedereen kan meedoen, of je nu een ervaren speler of nog niet zo lang speelt. Het is een mooie manier om regelmatig te squashen en natuurlijk gezellig omdat je in teamverband speelt. In totaal zijn er meestal zo’n 12-14 wedstrijden. Wil je af en toe meespelen? Dan kan ook: je kunt je als reserve opgeven.

 

Bij de competitieteams zie je op welke niveaus onze teams spelen. Er zijn dames- en herenteams. Dames mogen ook in herenteams meespelen, andersom is niet mogelijk.

 

De competitie vindt plaats op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. Elk team heeft vier spelers: iedereen speelt een enkelwedstrijd. Met na afloop natuurlijk een drankje op de overwinning (of om het verlies te vergeten).

 

Elk team (6-8 mensen) betaalt een competitiebijdrage van in totaal 200. Hiervoor krijg je als team zeven trainingen.

 

Alle nieuwe spelers krijgen gratis een Kampong Squash competitieshirt.

 

 

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie vindt plaats van april t/m juni en is wat anders van opzet. Je speelt met een gemengd team van 4 heren en 2 dames. Iedereen speelt een enkelpartij en daarnaast is er een heren dubbel en een mixed dubbel.
Wil je kennis maken met squash, dan is de voorjaarscompetitie een uitgelezen kans! Ook deze competitie vindt plaats op vrijdagavond vanaf 20.00 uur.


Wil je je aanmelden voor regulier of voorjaarscompetietie of wil je meer informatie? Neem contact op met wedstrijdleider Martijn van Troost via eititepmoc.[antispam].@kampongsquash.nl.

 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.