Algemene Informatie

 

Kampong squash is een actieve en kleinschalige vereniging met vier squashbanen. Het grote voordeel: bijna altijd plek om te spelen. Waar je bij andere verenigingen in Utrecht een week van tevoren moet reserveren, loop je bij Kampong binnen en kun je bijna altijd meteen terecht.

 

Kampong is er voor competitiespelers, recreanten, dagleden, studenten. Kortom: voor iedereen die van squashen houdt. Wil je graag squashen maar heb je geen squashmaatje? Dan kom je op woensdagavond naar de clubavond.

 

Kampong is een vereniging, dus zonder winstoogmerk. Dat betekent dat sportiviteit en gezelligheid tegen een lage prijs voorop staan. Daarom betaal je bij ons een stuk minder voor een abonnement.

 

Bij Kampong squash kunnen leden gewoon binnen lopen als je gaat squashen: er is bijna geen wachttijd. Je kunt afhangen voor 30 minuten per keer met je ledenpas, maar je mag meerdere keren per dag de baan afhangens.Niet-leden kunnen een dagpas aan de bar kopen voor 10 euro pp. en mogen daar ook meerdere keren een baan mee afhangen.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.